Sinds 1996 hebben wij een winkeltje in de verkoop van hondenbenodigdheden o.a. speelgoed, kauwartikelen, riemen, voeding, etc. Vanaf 200 hebben we in Reusel voortgezet. Alleen in de loop van de tijd is het winkeltje uitgegroeid van winkeltje naar een heuse winkel, speciaalzaak voor honden.

Hier verkopen we onder andere vier merken hondenvoer te weten JR Joint Support, Caro Croc, Casa Fera en Impress your Dog.  JR Joint Support is een voeding voor honden die wij zelf op de markt hebben gezet. Het is speciaal ontwikkeld voor honden met gewrichtsproblemen. Verder hebben we een erg groot assortiment op het gebied van de hond. Een gedeelte hebben we op onze webshop www.voordehond.nl staan.

In de winkel gaan we ook steeds meer producten verkopen die speciaal op aanvraag gemaakt worden, dus het echte maatwerk wordt een steeds belangrijker deel van ons assortiment. Dus mensen met vragen en speciale wensen, met betrekking op bijvoorbeeld kussens, riemen, tuigen en andere specials, kunnen altijd contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Via mail info@voordehond.nl of telefonisch op 0031(0)497-642197 vraag dan even naar John.

Onze winkel is geopend van maandag, woensdag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur op DINSDAG GESLOTEN. U bent altijd welkom om vrijblijvend binnen te komen lopen.